Websites

Karting.be

Karting.be

Karting.be verzamelt informatie over diverse kartings alsook winkels die kartingmateriaal verkopen. Waardebonnen kunnen aangevraagd worden die in elk van de kartings bruikbaar zijn.

Deze website heb ik volledig ontwikkeld. Zowel het ontwerp (HTML, CSS en JavaScript) als het achterliggende CMS (PHP).

Het online plaatsen van de website wacht op input van de klant.

Demo website
Demo beheer karting / winkel
Demo beheer website

Websitemaken.be

Websitemaken.be

Websitemaken.be is een website die de beginnende webdeveloper op weg helpt. Zelf ben ik moderator op het forum en heb ik het ontwerp van de volgende versie van de website omgezet naar HTML, CSS en JavaScript.

Demo website

Devoetbalstanden.nl

Devoetbalstanden.nl

Devoetbalstanden.nl vormt, dankzij diverse adverteerders, een gratis alternatief voor de veelal dure betaalde voetbal sms-diensten in Nederland. De volledige CSS van deze website werd door mij verzorgd.

Inmiddels is de site in populariteit gestegen en is een nieuw ontwerp geïmplementeerd door iemand anders.

Demo oorspronkelijke ontwerp
www.devoetbalstanden.nl

Silverware.nl

Silverware.nl

Het idee achter Silverware was een samensmelting van een bedrijvencatalogus (zoals de gouden gids) met een persoonlijke webpagina en blog voor elk bedrijf. Ik heb de volledige CSS van de website verzorgd.

Jammer genoeg is de website na een beperkte tijd al weer offline gehaald.

Roy Gilsing Design

Roygilsing.com

Roy Gilsing is een industriëel designer. De HTML en CSS van zijn website heb ik geschreven aan de hand van het ontwerp dat hij aanleverde.

www.roygilsing.com

Springdance kijkwijzer

Springdance.nl

Springdance is een twee weken durend festival omtrent internationale hedendaagse dans. Het gaat door in Utrecht. Om bezoekers bepaalde voorstellingen te kunnen aanraden werd de kijkwijzer ontwikkeld door Martijn Engler (PHP). Het omzetten van het design naar HTML en CSS deed ik.

www.springdance.nl/kijkwijzer

YES webdesign

Yes-webdesign.com

Koen Eelen, een bevriende webdeveloper uit Antwerpen had nood aan een website voor zijn (toenmalig) bedrijf. Ik heb vervolgens een volledige design ontworpen en omgezet naar HTML en CSS.

www.yes-webdesign.com

Gedichtgedacht.be

Gedichtgedacht.be

Gedichtgedacht.be was een database van gedichten, opgedeeld in een aantal categorieën. Hiervoor heb ik het design gemaakt en het vervolgens omgezet naar HTML en CSS.

De website bestaat jammer genoeg niet meer.

Demo website